Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoudG.A. van Nispenstraat 1
6814 JA Arnhem

026 44 260 14
info@fietsspeciaalzaakroelofs.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 uur - 18:00 uur
Woensdag 08:30 uur - 18:00 uur
Donderdag 08:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag 08:30 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

fietsbanner
fietsbanner

Isaac bikes

Ben jij op zoek naar Isaac bikes in de omgeving van Arnhem? Wil jij net als de profs van team ELEVATE kippenvel op je lijf tijdens het fietsen? Dan ben je bij Fietsspeciaalzaak Roelofs aan het juiste adres. Wij gaan niet voor snelle verkoop, maar voor een langdurige relatie met tevreden klanten. Zo bieden wij diverse soorten Isaac modellen aan om jou de perfecte fietservaring te laten beleven. Meer weten over onze fietsen, de reden achter de designs en welk model het best bij jou past? Kom gerust langs in onze winkel voor meer informatie.

Waarom kiezen voor een Isaac bike?

Isaac Cycle biedt voor iedere rijstijl verschillende soorten race- en mountainbikes aan. Zo beschikken de Isaac bikes over unieke eigenschappen die zorgen voor optimaal comfort. Het is dan ook niet gek dat Isaac Cycle een topmerk is en voorloper op het gebied van carbon frames en componenten. Deze beide onderdelen worden namelijk met de hand gemaakt in het zuiden van ons land. Doordat Isaac Cycle hun modellen steeds blijft verbeteren, maken zij jouw uitdagingen mogelijk!

De verschillende modellen

De passie om van iedere fietstocht een uitdaging te maken drijft Isaac Cycle ertoe om actief bij te blijven dragen aan jouw fietsavonturen. Iedere fiets dient daarmee  ook voor een ander doel. Om te beginnen zijn de Aero bikes gericht op een zo laag mogelijke luchtweerstand. Het ontwerp van de Aero bike is hierdoor ook gestroomlijnd, zodat topsnelheden kunnen worden bereikt. Daarentegen bieden de Endurance bikes meer stabiliteit op de uitdagende parcours. Zo worden trillingen bij dit model uit het wegdek gefilterd. Wanneer je echter op zoek bent naar een fiets met gemak zijn de Comfort bikes ideaal. Door een recreatieve geometrie zorgen onze Isaac bikes voor een ontspannen houding en minder kwaaltjes. Beter dan dit wordt het niet, toch? Neem een kijkje in ons aanbod voor de mogelijkheden. 

Wil je nog zorgelozer op pad gaan? Laat door onze specialisten een fiets aanmeten! Maak hier een afspraak. 

BMC
Stelvio, Mont Ventoux, Alpe d'Huez; deze legendarische beklimmingen zijn de arena's waar de allerbesten uitblinken. De Altitude-machines gedijen op de steilste hellingen, met een zinderend tempo voor longbrekende acceleraties, aanhoudende aanvallen en technische afdalingen.
Brompton
Elektrisch of niet, van staal of titanium, voor woon-werkverkeer of spannende avonturen. Elke fiets wordt met de hand en met de hoogste kwaliteit gemaakt in onze fabriek in Londen om bestand te zijn tegen het veeleisende dagelijkse gebruik in de stad.
Isaac
Elke Isaac bezit unieke eigenschappen en dient daarmee een ander doel. Performance racers hebben de best mogelijke gewicht/stijfheidsverhouding. Aero bikes zijn gestroomlijnder voor minder luchtweerstand en topsnelheden. Endurance bikes bieden net wat meer comfort op de uitdagendste parcoursen. Comfort fietsen hebben een recreatieve geometrie voor een ontspannen houding en minder kwaaltjes.
Kona
Bij Kona draait alles om de vrijheid en empowerment van de fiets. We bestaan ​​sinds 1988. We hebben nog steeds dezelfde oprichters. We worden nog steeds ondersteunt door een staf van enthousiaste, actieve, gepassioneerde fietsers. We zijn niet groot en ook niet zo klein. Gewoon een toegewijde groep fietsers die fietsen maakt voor mensen die van fietsen houden, of die liefde nu nieuw is of al lang bestaat.
Open
Bij OPEN is ons motto "hard werken om klein te blijven". We hebben het 'grote bedrijf'-ding gedaan en het was tijd voor iets anders. Dus we ontwerpen de fietsen die we zelf willen rijden, we produceren ze, verkopen ze aan gelijkgestemde mensen en dat is alles.
Specialized
De ultieme sprint naar de finishlijn, lange ritten met je vrienden, grenzen verleggen in de regen; het maakt niet uit waar je naar verlangt. De perfecte fiets wacht op je, gebouwd voor iedere weg waarop je hem wilt gebruiken. Vind je perfecte fiets, gooi het gas open en ga op weg.